Speedsecure
Bruggen Tweewielers
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
SJ Motoren
Portugal Offroad
Ratering BV
ARS Reinigings Systemen
Robbe Motoren
TVE Sport
Toine van Dijk
Friezenkamp APK
Double D Designs
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad
Airfiltercleaner
Maichel Visser

Drie dagen feest en spektakel tijdens 24-uurs Solexrace Festival

Line up 24-uurs Solexrace Festival bekend. Drie dagen feest en spektakel op 25, 26 en 27 augustus.

Drie dagen feest en spektakel tijdens 24-uurs Solexrace Festival

Met grote namen als Paul Elstak & JeBroer, Def Americans en BZB en nu al een recordaantal deelnemers voor de Brascross, pakt het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther weer grootser uit. De 11de editie van dit unieke festival draait op 25, 26 en 27 augustus weer op volle toeren.

 

Line up
Een van de succesvolle ingrediënten van het 24-uurs Solexrace Festival is een goede mix van muziekstijlen. Losgaan op ‘Kind van de duivel’ van Paul Elstak & JeBroer, rocken bij de WC Experience en de Wetnecks of een dansje wagen bij een van de vele dj’s, op dit festival kan het allemaal. De line up vind je nu op www.24uurssolexrace.nl.

 

Crossen voor KiKa
Het festival staat bekend om de solexrace van 24 uur, die op zaterdagmiddag 16.00 uur van start gaat met meer dan 100 teams uit Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Denemarken. De afgelopen jaren voegde de organisatie daar de Brascross aan toe, een geweldige zet. Drie Brascross-klassen zitten al vol, waaronder de nieuwe klasse: Gescharrel met een barrel. Alle racers strijden weer om de eerste plek, maar zetten zich ook in voor het goede doel KiKa: Kinderen Kankervrij. Tot nu toe is hiervoor al ruim € 228.000 opgehaald, een prachtig resultaat.

 

Drie dagen feest en spektakel
Met stijgende deelnemersaantallen en een stijgend aantal bezoekers -de zaterdag was vorig jaar uitverkocht- neemt het 24-uurs Solexrace Festival enorm aan populariteit toe. Dit jaar ontvangt de organisatie de 100.000ste bezoeker. ‘Een festival voor jong en oud, drie dagen feest en spektakel! Dat moet iedereen een keer beleefd hebben,’ aldus mede-organisator en zanger van de WC Experience René van Rooij.

 

Kijk voor alle informatie over het festival en voor tickets op www.24uurssolexrace.nl

 

 
 

 

BTC Scooters
AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
B+F International BV
Hinson
EHR Tuning
EAO
De Jong Tweewielers
Honda Overig Nieuws
Hartelman Motoren
WLM Design
VdLaarRacing
MVD Racewear