BZS Racing Parts
BTC Scooters
HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

Eilers MX Racing
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Carpus
Honda
BCS Racing
Ozzo Racing
HMX Parts
HVM Parts
VH Special Exhaust
Tonnies Bike Shop
Vakgarage Akersloot
De Brug Personeel
TvH Motorsport
Grizzly Racing Service

Milan van de Bunte in de top 15 in de Dutch Masters 85cc in Emmen

Milan van de Bunte van KTR heeft tijdens de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Emmen een top vijftien plaats weten te behalen.

Milan van de Bunte in de top 15 in de Dutch Masters 85cc in Emmen

Nadat hij in de eerste manche op een achttiende plaats over de finish was gekomen, voegde hij hier in de tweede manche een nette vijftiende plaats aan toe!

De derde Dutch Masters van het seizoen werd verreden op het zandcircuit van de Motodrome Emmen. Emmen is een club die haar zaken altijd goed voor elkaar heeft en zo lag circuit Pottendijk er ook dit weekend weer perfect geprepareerd bij. Milan ging met veel vertrouwen naar Drenthe want dit soort circuits liggen de jonge rijder uit Doornspijk goed.

In de tijdtraining wist Milan een eenentwintigste tijd op de klokken te zetten. Dit zorgde ervoor dat hij in beide manches vanaf de eerste startrij mocht starten.  In de eerste manche kende Milan een slechte start waardoor hij aan een inhaalwedstrijd moest beginnen. Opgeven kent hij niet en na een enorme krachtinspanning kwam hij gedurende de wedstrijd terug naar een achttiende plaats.

In de tweede manche zat hij er beter bij met de start en begon meteen met het inhalen van andere rijders. Lange tijd reed hij op een dertiende plaats en had mooie gevechten met de rijders rond om hem heen. Helaas was de batterij helemaal leeg waardoor Milan in de slotfase nog twee plaatsen toe moest geven en als vijftiende over de finish kwam.

Aankomend weekend staat Milan aan de start in de eerste wedstrijd om het Honda Europees Kampioenschap 150 in het Duitse Teutschenthal.  Over twee maanden is de laatste Dutch Masters wedstrijd tijdens het Zwarte Cross weekend in Lichtenvoorde.

 
Daguitslag Dutch Masters Emmen 85cc:

1 Kay de Wolf 50 Pnt

2 Kay Karsemakers 44 Pnt

3 Dave Kooiker 36 Pnt

4 Ryan de Beer 36 Pnt

5 Noel Nilsson 31 Pnt

17 Milan van de Bunte 8 Pnt
 

AGM Scooters
BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Ovaa Motors
MX Direct
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Austria Motors
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
JH MX Service
Bakens Yamaha
MD Enduro
Van Heck Sportmassages